Magunkról

Sokat gondolkodtam azon, mivel győzhetném meg önöket arról, hogy a számos kertépítő cég közül minket válasszanak.

Elérhetőség

TELL V. PÉTER

+36 30 718 5656
kertepites@nivoskert.hu

Aktuális

Solymár

IMG_1311.JPG

Powered by SiteSet

Módszereink

Természetesen fontos a gyakorlat, a szakmában eltöltött évek, de amikor ön ránk bízza kertjét, mégis az a döntő, hogy az ön elképzeléseit a kertépítő, hogyan tudja már a tervezés során átültetni a gyakorlatba.

Már az árajánlat elkészítése során ügyelünk, hogy többféle megvalósítási lehetőséget vázoljunk, melyek árban, a felhasználható anyagok sokszínűségében is sok választási lehetőséget biztosítsanak megrendelőinknek.

Mi nem futószalagon dolgozunk, nem építünk párhuzamosan két-három kertet, ha ön megbíz  bennünket,az első lépéstől az utolsóig, minden részletre kiterjedő alapossággal  végezzük munkánkat.

Nem vagyunk kényszervállalkozók, nekünk szenvedélyünk a kert, a kertépítés, igyekszünk ott is megtalálni a legjobb vagy leg esztétikusabb megoldást, ahol az erre fordítható összeg szerényebb.

A kert elkészülte után sem hagyjuk magukra megrendelőinket, mivel a kert folyamatosan változik, szépségét csak úgy őrizhetjük meg, ha ügyelünk növényink, fáink,füvünk igényire. Itt is több lehetőséget biztosítunk, vagy díjmentesen elkészítünk egy fenntartási tervet, amely tartalmazza az időszakos metszési, tápanyagutánpótlási , karbantartási (öntözőrendszerek) feladatokat, vagy amennyiben erre igény van egyszeri, vagy havi díj ellenében ezt is ránk bízhatja.